‘Geheim’ concert Coldplay aanstaande donderdag

Chris Martin (zanger Coldplay)Dat je nooit je computer onbeheerd moet achterlaten bleek vorige week wel bij BNN-voorzitter Patrick Lodiers. 3FM-dj Timur Perlin heeft namelijk lopen snuffelen in de mailbox van Lodiers en vond daar een e-mail van Coldplay. De Britse band komt naar Nederland voor een geheim optreden. De heren van Coldplay geven een intiem mini-optreden voor 150 mensen. De locatie was ook geheim, maar niet als je verder leest.

Het geheime concert van Coldplay vindt plaats op donderdag 5 juni 2008. BNN maakt de locatie -om begrijpelijke redenen- niet bekend, maar goed geïnformeerde bronnen melden aan Radioactive dat het 'geheime' concert donderdag om 14:00 uur plaatsvindt in Paradiso.

Kaarten voor het intieme optreden zijn niet te koop, maar zijn alleen te winnen via BNN en Radio 3FM. Tot en met 4 juni (16:00 uur) kunnen mensen foto's en video's uploaden waaruit moet blijken dat zij de allergrootste fans van Coldplay zijn.

De leukste en meeste unieke inzendingen winnen toegangskaarten voor het optreden aanstaande donderdag. 's Avonds 4 juni om 23:00 uur wordt via het BNN-televisiekanaal 101 bekend gemaakt wie de winnaars zijn. In de 'Coen & Sander Show' op 3FM worden elke dag ook kaarten weggegeven.

Zie ook:
- BNN haalt Coldplay naar Nederland

Lees ook:BNN haalt Coldplay naar Nederland
Lees ook:53N8MIS, een bijzonder kerstfeest met Blof
Lees ook:Sky Radio presenteert de ‘Showcase@work’ met VanVelzen
Lees ook:Elfstedentocht van Bryan Adams doet ook Q-music aan
Lees ook:Voetbal en hits vóór concert Bon Jovi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>