Gijs Staverman met Di-rect en Sugababes de sneeuw in

Gijs StavermanNog weinig gehoord over de traditionele gipsvluchten die meestal in deze tijd van het jaar in het nieuws komen. Om mij heen gaat iedereen op wintersport, of ze komen al weer terug. Q-music dj Gijs Staverman gaat deze week ook de sneeuw in. Van maandag 18 februari tot en met vrijdag 22 februari zendt hij met Q-music live uit vanaf de piste in Zell am See. Daar in de sneeuw komen ook de Sugababes en Di-rect optreden.

Afgelopen week maakten luisteraars van Q-music kans om exclusieve kaarten te winnen voor de Q-music Snowcase. Die Showcase, of in dit geval Snowcase, is vandaag (maandag) en daar geven de Sugababes en Di-rect acte de présence. Na de optredens van die artiesten mogen alle winnaars nog een week in Zell am See blijven om te genieten van een geheel verzorgde wintersportvakantie voor inclusief verblijf, skipas en skihuur. 

Gijs Staverman is iedere werkdag tussen 10.00  en 12.00 uur met zijn programma vanuit de sneeuw te horen op Q-music. Dat betekent dat hij om 12 uur 's middags weer kan gaan skiën en natuurlijk gezellig meedoen aan de après-ski ;)

Meer over Q-music:
- Radioactive.blog.nl/q-music

Lees ook:James Morrison verzorgt Q-show euh… snowcase
Lees ook:[Audio] Mister Feelgood Gijs Staverman op Q-music
Lees ook:Gijs Staverman in musicalparodie
Lees ook:Elfstedentocht van Bryan Adams doet ook Q-music aan
Lees ook:Q-dj’s maken remake van ‘Last Christmas’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>