Radio-dj’s in tv-programma Wie is de Mol?! 2008

Radio-dj's Coen Swijnenberg en Dennis Weening in Wie is de Mol?! 2008Tien mensen en één mol. Vanavond gaat het succesvolle televisieprogramma 'Wie is de Mol?!' weer van start, met opnieuw een tiental bekendere Nederlanders. Ook ditmaal zitten er twee radio-dj's onder de kandida-ten. In het verleden deden de jocks Sander de Heer, Sander Lantinga en Paul Rabbering mee in eerdere edities van het programma. In de editie van 2008 heeft de Avro opnieuw een tweetal 3FM-jocks weten te strikken.

Coen Swijnenberg en Dennis Weening zijn de twee radiopersoon-lijkheden die meedoen aan Wie is de Mol 2008. Samen met nog acht andere kandidaten zijn ze afgereisd naar Mexico alwaar zij elke aflevering een aantal opdrachten moeten doen. Met iedere opdracht is geld te winnen voor de pot en de uiteindelijke winnaar van het spel gaat naar huis met de inhoud van die pot. Tussen de kandidaten zit één mol die opzettelijk de opdrachten probeert te saboteren. De taak aan de kandidaten is om die mol te ontmaskeren.

Het is wel opvallend dat de Avro ieder jaar weer een aantal radio-dj's vraagt om mee te doen. Naast de genoemde dj's deden in het verleden ook nog Isabelle Brinkman en Gijs Staverman mee, die naast de radio ook bekend zijn/waren van televisie.

Wie is de Mol gaat vanavond weer van start, om 20:30 uur bij de Avro op Nederland 1. Ik zit al er klaar voor met mijn eigen mollenboekje ;)

Zie ook:
- Acteurs en presentatoren… maar Wie is de Mol? (Zappen.blog)

Lees ook:Wie is de Mol?! 2009 van start, Hans Schiffers is deelnemer
Lees ook:Wie is de Mol 2010 van start met weer een dj
Lees ook:Wie Is De Mol 2009 met radio-dj Hans Schiffers
Lees ook:Coen Swijnenberg is niet de mol
Lees ook:Frits Sissing wint 21.950 euro met Wie is de Mol?!

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Radio-dj’s in tv-programma Wie is de Mol?! 2008

  1. Joost

    Niet helemaal, want Dennis Weening is geen 3FM-DJ meer.

      /   Reply  / 
  2. Jorn

    @Joost: Volgens 3FM presenteert Dennis iedere maandag- en donderdagavond tussen 22.00 en 01.00 uur het programma 3VOOR12FM.

      /   Reply  / 
  3. FlorisD

    @Jorn: Sinds 1 januari niet meer, met de nieuwe programmering is van maandag tot en met donderdag tussen 22 en 1 uur het programma 3VOOR12 Radio met Eric Corton te horen. Dennis Weening is dus niet meer te horen op 3FM (al was ‘ie dat natuurlijk wel ten tijde van de opnames van WIDM).

      /   Reply  / 
  4. Jorn

    Okay dankjewel Joost en Floris!

    Op de site van 3FM staat nog de oude informatie, ik dacht dat zij dat wel up-to-date zouden zijn.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>