Coen Swijnenberg is niet de mol

Het televisieprogramma 'Wie Is De Mol?!' kent al een rijke historie aan radio-dj's als kandidaten. Radiopresentatoren Isabelle Brinkman, Gijs Staverman, Sander de Heer, Paul Rabbering en Sander Lantinga namen al deel aan eerdere edities van het programma. Dit jaar doen 3FM-dj Coen Swijnenberg en inmiddels ex-dj Dennis Weening mee aan De Mol. Hoe verdacht Weening ook is, Coen is zeker niet de mol.

Mocht je het programma nog niet kennen, dan moet je toch eens donderdagavond voor de televisie kruipen of een paar uurtjes Uitzendinggemist.nl checken. In Wie Is De Mol?! zijn tien kandidaten die allerlei opdrachten moeten doen waarmee geld te winnen is, echt geld. Er is echter één mol in het spel die de boel probeert te saboteren. Aan de andere negen kandidaten de taak om de mol te ontmaskeren en er als winnaar met de inhoud van de pot vandoor te gaan.

Gisteravond was de vierde uitzending van dit seizoen en aan het eind van het programma werd duidelijk dat Coen Swijnenberg het spel moest verlaten. De dj van 3FM had de test die elke aflevering ingevuld moet worden, het slechtst gemaakt van allemaal. Dat betekende een keihard einde van zijn deelname aan De Mol.

Swijnenberg was een ervaren mol-kijker maar wist het niet tot de finale te schoppen. Hij is na Nicolette Kluijver, Annette van Trigt en Georgina Verbaan de vierde afvaller in het spannende televisie-programma. Vrijdagmiddag (ergens) tussen 14:00 en 17:00 uur vertelt Coen Swijnenberg zijn verhaal over Wie Is De Mol in het programma 'Schiffers.fm' op Radio 2.

Zie ook:
- Radio-dj's in tv-programma Wie is de Mol?! 2008

Lees ook:Kan ex-dj Dennis Weening De Mol zijn?
Lees ook:Het antwoord is ja: Dennis Weening is De Mol 2008
Lees ook:Radio-dj’s in tv-programma Wie is de Mol?! 2008
Lees ook:Wie is de Mol?! 2009 van start, Hans Schiffers is deelnemer
Lees ook:Wie Is De Mol 2009 met radio-dj Hans Schiffers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>