Wie is de Mol 2010 van start met weer een dj

De komende weken is de donderdagavond geen moment voor mij om afspraken te plannen. Vanaf vandaag start namelijk een nieuwe serie van het televisieprogramma ‘Wie is de Mol?! Al sinds het eerste seizoen dat er bekende(re) Nederlanders aan het programma meedoen, zit er elk jaar wel een radio-dj tussen. Zo deden in het verleden onder meer Gijs Staverman, Sander Lantinga, Coen Swijnenberg, Paul Rabbering en Hans Schiffers mee aan het spel. Dit jaar heeft de Avro opnieuw een radiomaker weten te strikken, dit maal uit eigen stal.

Frits Sissing is een van de tien kandidaten die vanaf donderdag 7 januari 2010 te zien is in een nieuwe serie ‘Wie is de Mol?!’. De televisiepresentator van de Avro maakt voor die omroep ook wekelijks een programma op Radio 2. In ‘Musical Moods’ brengt Sissing elke week een uur lang musicalmuziek. Het radioprogramma van de 46-jarige presentator promoveerde afgelopen september van de nacht naar de zondagavond.

UPDATE: Wie is de Mol?! podcast direct nummer 1 in iTunes

UPDATE: Frits Sissing winnaar van Wie is de Mol 2010

Column

3FM-dj Domien Verschuuren start vanavond met een wekelijks column op collegablog Zappen. In die column schrijft hij elke week -na de uitzending van Wie is de Mol?! op televisie- over zijn vermoedens, theorieën en verdachtmakingen over de mol.

ZIE OOK:
- Musicalprogramma Frits Sissing promoveert naar zondagavond
- Domien Verschuuren wordt Wie is de Mol-blogger

Lees ook:Domien Verschuuren wordt Wie is de Mol-blogger
Lees ook:Wie is de Mol fans Gerard en Roosmarijn in DWDD
Lees ook:Frits Sissing brengt musicalmuziek op de radio
Lees ook:Frits Sissing wint 21.950 euro met Wie is de Mol?!
Lees ook:Musicalprogramma Frits Sissing promoveert naar zondagavond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>