Wil jij Gordon terug op de radio?

Woensdag was Gordon te gast in de 1900ste Coen & Sander Show op 3FM. Hij reageerde op de kritiek op zijn programma Goor draait Door, maakte alle twitteraars in Nederland belachelijk maar vertelde ook dat radio misschien wel leuker is dan tv. “Maar het past gewoon niet in wat ik nu doe”, zei hij op 3FM. “Ik vind tv heel leuk, maar het allerleukste is radio. Ik word af en toe zo moe van al die make-up en kleding.”  Volgens Gordon zit z’n agenda voorlopig bomvol.

Persoonlijk vond ik Gordon op de radio in zijn beginperiode erg leuk. Gordon begon bij 538 met een zomerbaantje, toen hij Edwin Evers mocht vervangen. Later kreeg hij een weekendprogramma op 538, dat presenteerde hij toen met Jens Timmermans. Het succes viel ook John de Mol op, destijds eigenaar van Noordzee FM. Gordon kreeg een ochtendprogramma op die zender en heeft dat tot 2005 volgehouden, toen werd de zender omgedoopt tot Q-music.

In 2007 deed 538 een nieuwe poging met Gordon in het weekend. Hij presenteerde een programma op de zaterdagmiddag. Dat was in 2008 al weer voorbij. Maar wellicht komt Gordon dus nog eens terug op de radio.

Gordon te gast in de Coen & Sander Show check je hier en hier.

Lees ook:‘Gordon On Air’ naam van nieuw radioprogramma Gordon
Lees ook:Jan Smit nodigt Coen en Sander uit voor zomershow
Lees ook:Coen en Sander zoeken de zomer op, drie dagen live vanuit Albufeira
Lees ook:Gordon loopt leeg over Robert Jensen
Lees ook:Gordon nieuwe DJ bij Radio 538

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>