Scoor een monsterhit op Slam!FM

Op Slam!FM is DJ Jean momenteel te horen in een promotiespotje voor Spotlight. Jean verkocht van zijn hit The Launch in 1999 wereldwijd meer dan 1 miljoen exemplaren. Luisteraars van Slam!FM kunnen de eerste stap in die richting maken door hun zelf-gemaakte track te uploaden op de website van het jongeren radiostation. De track met de meeste stemmen wordt beloond.

Iedere dag wordt er namelijk gekeken welk nummer de hoogste waardering krijgt van de bezoekers van de site. De maker van de best gewaarde track krijgt zijn of haar minutes of fame in Spotlight, want het nummer wordt 's avonds tussen 21:00 en 0:00 uitgezonden bij Markplein.

Met Spotlight bouwt het radiostation verder aan het jongerenmerk 'Slam!FM'. Eerder gaf Slam!FM directeur Jacqueline Bierhorst al aan dat ze met Slam een kweekvijver wil creëren voor creatief talent. Het eerder dit jaar gelanceerde Slam!TV (video) paste daar al binnen en nu sluit ook Spotlight (audio) perfect aan bij die strategie.

Ik heb even wat composities van beluisterd op slamfm.nl en daar zitten best goede tracks tussen. Het verbaasd mij hoeveel jongeren computerprogramma's hebben om muziek mee te maken en er ook nog wat moois van maken. Armin van Buuren, ook DJ bij Slam!FM, was vorige week te gast bij het tv-programma De Wereld Draait Door en daar vertelde hij in reactie op de benoeming als beste DJ van de wereld, dat er in Nederland een gezonde cultuur heerst voor DJ's.

Luister fragement Armin van Buuren:

Bron fragement: uitzendinggemist.nl

Leuk initiatief van Slam!FM dat Spotlight. Mijn voorkeur gaat alvast uit naar Project Pulsation - Epic Trance. Misschien wel een monsterhit in wording…

Lees ook:SLAM!FM viert prolongatie nummer één positie Armin
Lees ook:Armin gepiepeld door DJ Tiësto
Lees ook:Twee grote aanwinsten voor Slam!FM
Lees ook:Armin van Buuren voor derde maal nummer 1 DJ
Lees ook:Vlieg met Armin van Buuren naar Canada

1 Reacties // Reageer

One thought on “Scoor een monsterhit op Slam!FM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>