BNR Juridische Zaken blijft voorlopig op BNR Nieuwsradio

Iedere dinsdag vanaf 14.30 is BNR Juridische Zaken te horen op BNR Nieuwsradio. DAS rechtsbijstand sponsort dit programma en heeft vandaag het contract met BNR verlengd tot april 2014. In BNR Juridische Zaken wordt alles besproken wat met recht en onrecht te maken heeft.

Jacques Kuyf, algemeen directeur van de FD Mediagroep, is enthousiast over de contractverlenging met DAS. “DAS is de grootste financieel juridische dienstverlener in Nederland en beschikt over een brede expertise voor de zakelijke markt. Een partner die past bij BNR en bij de ambitieuze en ondernemende luisteraar die zoekt naar vernieuwing en verbetering in markt en maatschappij.”

Nog tot volgend jaar april zal het programma, gepresenteerd door Ronald Olsthoorn, worden uitgezonden op BNR.

BNR Juridische Zaken is iedere dinsdag vanaf 14.30 te beluisteren op BNR Nieuwsradio.

Lees ook:Expertise beauty blog op 100% NL én BNR
Lees ook:Nieuws uit de troonrede op BNR Nieuwsradio
Lees ook:Ian Rooker nieuwe CFO/COO FD Mediagroep
Lees ook:‘BNR Nieuwsradio niet onafhankelijk’
Lees ook:BNR gaat podcasts van luisteraars uitzenden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>