Jurjen Gofers van Caz! naar Slam!

Jurjen Gofers naar Slam!FMDe leegloop bij Caz! kon natuurlijk niet lang op zich laten wachten. Na de overname van de frequentie van Caz! door Arrow eind juni, werd bekend dat Caz! zou blijven uitzenden via de kabel en internet. Vandaag startte de nieuwe programmering op Caz! waarbij plaats is voor slechts twee DJ's. Ook Jurjen Gofers heeft het zinkende schip al lang verlaten en gaat nu aan de slag bij Slam!FM.

Jurjen Gofers begon in 1998 op de landelijke radio bij Radio 538. In 2006 maakte hij de overstap naar Caz! waar hij de middaguren mocht vullen met zijn eigen programma. En nu gaat de 'meester van het voice-tracken' naar Slam!FM.

De nieuwe baan van Gofers is nergens echt aangekondigd, maar zijn profiel op Hyves verraadde al dat hij bij Slam! zou gaan werken. Wat Jurjen precies gaat doen is nog niet bekend, maar we zullen ongetwijfeld van hem horen (al dan niet opgenomen).

Lees ook:Jurjen Gofers met eigen zendtijd op Slam
Lees ook:[Audio] Jurjens debuut op Caz!
Lees ook:Top 40: Jeroen komt, Jurjen gaat
Lees ook:Goof naar Caz!
Lees ook:Jurjen Gofers elke werkdag van 5 tot 6 bij Radio Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>