Jurjen Gofers elke werkdag van 5 tot 6 bij Radio Veronica

Vroege vogels opgelet! Vanaf deze week is Jurjen Gofers iedere werkdag van 5.00 uur tot 6.00 uur aan zet op Radio Veronica. In Veronica’s Vroege Ochtendshow warmt hij de luisteraars vast op voor de ochtendshow van Rick van Velthuysen die om 6.00 uur start. Om alvast lekker in de stemming te komen laat hij best of-fragmenten horen van Rick zoals de Eredivisie Update met Hans Kraay jr en Harry Vermeegen. Daarnaast brengt Jurjen je op de hoogte van nieuws, weer, en verkeer. Gofers (30) werd op achttienjarige leeftijd door Bart van Leeuwen ingelijfd bij Radio 538. Dertien jaar later en twee andere radiostations verder werkt hij nu voor Radio Veronica.

Lees ook:Ruud de Wild stuurt Harry Vermeegen het land in
Lees ook:Jurjen Gofers met eigen zendtijd op Slam
Lees ook:Jurjen Gofers van Caz! naar Slam!
Lees ook:[Audio] Jurjens debuut op Caz!
Lees ook:Joey Hereman naar Caz!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>