Radio 538-dj Edwin Evers gaat tóch zingen

Edwin Evers, winnaar van de zangtalenten- jacht voor bekende Nederlanders Just The Two Of Us van Tien is bezig met de opnamen voor een duet. Na zijn overwinning zei de dj van Radio 538 dat hij het wilde houden bij radiomaken. Omdat hij veel tijd in de studio doorbrengt, laat hij zich even vervangen door Tim Klijn. Met wie hij dit duet in het pop-rock genre opneemt, is niet bekendgemaakt, maar NL Pop meldt dat het gaat om Linda de Mol.

Persoonlijk had ik Berget Lewis, zijn zangpartner tijdens Just The Two Of Us, ook kunnen waarderen. Tijdens de uitzendingen viel niet alleen op dat Edwin Evers over een verrassend goede zangstem beschikt, maar ook dat er chemie is tussen de dj en de souldiva. Wie het nummer produceert en wanneer het uitkomt, is niet bekend.

Zie ook:
Toch single van Edwin Evers (NL Pop)
Monique Smit legt het af tegen Edwin Evers (Zappen Blog)

Lees ook:Radio 538-dj Edwin Evers in finale zangshow
Lees ook:Nieuwe zangklus voor radio-dj Edwin Evers
Lees ook:Edwin Evers stopt bij The Voice Of Holland
Lees ook:Evenbeeld Edwin Evers krijgt vorm
Lees ook:Edwin Evers met vakantie, Humberto Tan valt in

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Radio 538-dj Edwin Evers gaat tóch zingen

 1. Arnoud

  Moet ie eigenlijk niet doen… maar ik wens hem succes!

    /   Reply  / 
 2. Jasper

  Nou, ff kijken, twee bekende NLers zonder zangverleden met een single deze maand. Evers en Nawijn. En nu maar kijken wie de grootste hit krijgt.

    /   Reply  / 
 3. minie scharphof

  Hallo Edwin,ik vind je geweldig,maar daar zijn we oosterlingen voor,kom uit Nijverdal en zoek een titel en zanger(es)van het reclameliedje van de melo in die witte sportwagen dat ze neuriet.het zit al weken in mijn kop en kan er niet uit komen, kun jij me helpen? groetjes minie Scharphof

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>