Radio 538-dj Edwin Evers in finale zangshow

Edwin Evers heeft maandag de finale bereikt van het zingen-met-sterren-programma Just the Two of Us. Hij zingt met souldiva Berget Lewis en doet dit volgens De Pers (en de jury, waar collega-dj Rob Stenders in zit) erg goed. Ik moet bekennen dat ik nog nooit heb gekeken, maar begrijp dat ik volgende week maandag nog één kans heb . Monique Smit en zangpartner Xander de Buisonjé zijn dan de concurrenten van Evers en Lewis.

Lees ook:Radio 538-dj Edwin Evers gaat tóch zingen
Lees ook:Winnaars ‘Evers Reikt Uit’ 2013 bekend
Lees ook:100%NL heeft primeur comeback Xander de Buisonjé
Lees ook:Genomineerden 100% NL Awards bekend
Lees ook:Ochtendshow Jan Smit op live vanaf Den Haag CS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>