Nieuwe zangklus voor radio-dj Edwin Evers

Een vreemd beeld vandaag bij RTL Boulevard. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma is het Albert Verlinde niet gelukt om op tijd in de studio aanwezig te zijn (hij stond vast in de file). Omdat Radio 538-dj Edwin Evers toch al te gast zou zijn in het programma, heeft men hem gevraagd de plek van Albert Verlinde voor één keer over te nemen. Aan een imitatie van Verlinde waagt Evers zich niet, want dat is volgens de dj niet mogelijk. De geplande reden van Edwins aanwezigheid in RTL Boulevard is een nieuwe zangklus. 


 
Edwin Evers liet twee jaar geleden in het Talpa/Tien-programma ‘Just The Two Of Us’ zien dat zijn stem niet alleen op de radio goed klinkt, maar dat zijn zangkwaliteiten ook zeker niet slecht zijn. In het televisieprogramma waarin niet zingende BN’ers gekoppeld werden aan echte artiesten, zong Evers samen met Berget Lewis. Na de afleveringen van ‘Just The Two Of Us’ trad het duo nog een keer op bij de Toppers en schnabbelden ze nog wat optredens bij elkaar.

Zaterdag 24 januari treden de zangeres en de radio-dj weer samen op tijdens een optreden van Berget Lewis. Als voorproefje zongen de twee live het nummer ‘One’ van U2 in RTL Boulevard. En eerlijk is eerlijk, die Evers kan best goed zingen!

Evers als side-kick

Het was voor Edwin Evers duidelijk even wennen om de rol van side-kick in RTL Boulevard op zich te nemen; Winston Gerschtanowitz is toch de centrale presentator van het programma. En dat betekent ook dat Winston Edwin een keer moest afkappen, even omgedraaide rollen als je het vergelijkt met de radioshow van Evers waar hij toch altijd de man in het middelpunt is.

Zie ook:
- Eerste Live38 concert van 2009 eind januari in Arnhem

Lees ook:Edwin Evers achter de desk van RTL Boulevard
Lees ook:Dik Voor Mekaar Show inspiratiebron voor Evers
Lees ook:Radio 538-dj Edwin Evers in finale zangshow
Lees ook:Edwin Evers en Ruud de Wild vervangen Albert in Boulevard
Lees ook:Edwin Evers breekt met zijn vriendin

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe zangklus voor radio-dj Edwin Evers

 1. Thomas

  jezus wat n stem
  en kan nog drummen ook
  wat n talent! :)

    /   Reply  / 
  1. Jorn

   Tja… sommigen hebben het allemaal!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>