‘Apparatuur voor Noordpool-radiouitzending kwijt’

michielveenstra.nl)Valt de Noordpoolexpeditie van 3FM in het ijskoude water? Apparatuur voor de morgen beginnende serie uitzendingen van 3FM-dj Michiel Veenstra vanaf de Noordpool is zoek. Op de site van Noordpool FM staat te lezen dat de radiostudio eerder is verstuurd naar Spitsbergen, maar daar niet te vinden blijkt. 'Wat er mis is gegaan en hoe alles opgelost moet worden, is nog volstrekt onduidelijk', schrijft de dj op de website.

'Is het misschien een actie van de lobby tegen global-warming- awareness, of heeft er een vliegtuig de afslag naar Longyearbyen gemist? Hoe dan ook: stress!' De dj grapt verder: 'Het is te hopen dat er een Mediamarkt zit op Spitsbergen met cd-spelers in de aanbieding.' Toch lijkt het zoekraken van de apparatuur zélf geen grap te zijn en moet snel nieuwe apparatuur worden ingevlogen of ter plaatse een nieuwe studio worden samengesteld.

Live Earth

De programmamakers van 3FM willen naast het creëeren van een leuke mediastunt met hun uitzending vanaf de Noordpool aandacht vragen voor de milieuproblematiek die mede dankzij de film van Al Gore wereldwijd veel aandacht krijgt. 3FM en Nederland 3 zenden op 7 juli aanstaande een heel etmaal Live Earth uit, een variant op de Live Aid en Live8 concerten die Bob Geldof organiseerde.

google.com)
Zoekmachine Google promoot vandaag Earth Day (Logo: Google)

Zie ook:
3FM-dj Michiel Veenstra zoekt 10.000 helpers

Lees ook:Michiel Veenstra verlengt contract met de NPS
Lees ook:Radio 2 en 3FM tevreden over recente actieweken
Lees ook:Michiel Veenstra op verkiezingstour in Amerika
Lees ook:Beelen: “3FM moet geen goededoelenkoning zijn”
Lees ook:2007/04 Michiel Veenstra over weekendradio

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “‘Apparatuur voor Noordpool-radiouitzending kwijt’

  1. ruud

    Wat voor LAND is Spitsbergen eigenlijk.
    Nogal belangrijk om te weten hoe men mijn en dijn omspringt.
    Ik denk Rusland.
    Nou, dan kunnen ze het schudden, gewoon gestolen.
    ruud

      /   Reply  / 
  2. FM

    Hilversum, we’ve got a problem…

      /   Reply  / 
  3. FlorisD

    Ruud, Spitsbergen is een eilandengroep die valt onder Noorwegen, maar daarin wel een aparte status heeft. Wikipedia kan je er meer over vertellen.

    Mja… dit is vrij eh… vervelend, om het maar even netjes te houden. Later gisteravond zag ik op het weblog van Jurre op die site dat 3 van de 9 flightcases met apparatuur gevonden waren. Die waren wel ergens in Noorwegen, maar nog niet op Spitsbergen. We zullen zien of ze het halen voor maandagavond…

      /   Reply  / 
  4. grappenmaker

    Hilversum, we’ve got a problem… > Flauw :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>