Michiel Veenstra verlengt contract met de NPS

3FM-jock Michiel Veenstra heeft dinsdag zijn contract met de NPS verlengd. Dat betekent dat de radio-dj ook de komende twee jaren te horen zal zijn met zijn avondprogramma 'MetMichiel'. Tevens wordt de samenwerking voor de show 'Ekstra Weekend' voortgezet. De reden voor Michiel's werkgever de NPS om het contract te verlengen, is het feit dat het programma zich de afgelopen jaren meer dan bewezen heeft.

Met opvallende acties als het halen van de cover van de Donald Duck en het organiseren van een mini-Lowlands in de huiskamer van een luisteraar wist Michiel Veenstra de aandacht te trekken. De meest in het oog springende actie was 'Noordpool.FM', waarbij Veenstra aandacht vroeg voor klimaatverandering en hij in april 2007 de eerste live radio-uitzending ooit vanaf de Noordpool maakte.

De NPS is dus tevreden en ook de luisteraars mogen de 32-jarige dj wel. Afgelopen december kwam Veenstra namelijk dankzij de stemmen van 3FM-luisteraars als één van de drie bewoners in het Glazen Huis tijdens de Serious Request-actie.

Mocht je nog niet bekend zijn met de grappen van Michiel Veenstra, dan moet je onderstaande foto eens bekijken. Daarop zie je dat hij zijn contract heeft verlengd. Letterlijk :)

Foto: MichielVeenstra.nl

Zie ook:
- Veenstra, Veenstra en… Veenstra

Lees ook:Michiel Veenstra viert 1 jaar Met Michiel op 3FM
Lees ook:‘Apparatuur voor Noordpool-radiouitzending kwijt’
Lees ook:Michiel Veenstra op verkiezingstour in Amerika
Lees ook:Veenstra, Veenstra en… Veenstra
Lees ook:Bange luisteraars Met Michiel naar Parijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>