Eerste talentprijs 3FM voor Good Things End

3FM)De 3FM Awards die komende zondag worden uitgereikt, zullen goed eindigen voor Good Things End. De Nederlandse groep is volgens de muziekredactie van 3FM "een belofte voor de toekomst" en verdient daarom de Serious Talent Award. "Good Things End heeft met I Know een heel goed liedje geschreven, een liedje dat moeiteloos meekan tussen al het grote-artiesten-geweld op de 3FM playlist", zegt muziekredacteur Tijs van Liemt.

3FM begon in maart vorig jaar met een website waarop onbekende bands en artiesten in Nederland hun demo konden uploaden. De beste inzendingen werden gedraaid op het online radiostation op de site en op 3FM zelf. De oproep leidde volgens 3FM tot ruim duizend reacties, waarvan er bijna tweehonderd zijn geselecteerd voor het webstation. Zeventien van hen kregen ook airplay op 3FM.

Rigter

De publieke popzender maakte eerder de winnaar van de Schaal van Rigter bekend. Deze onderscheiding voor de artiest of groep die het afgelopen jaar het meest gedraaid is op 3FM gaat dit jaar naar Van Velzen voor de single 'Baby get higher', die op 3FM (maar ook bij veel andere stations) in een hoge rotatie stond. Zanger Roel van Velzen nam de prijs donderdag in ontvangst uit handen van Coen Swijnenberg en Sander Lantinga.

Zie ook:
Genomineerden voor 3FM Awards bekendgemaakt

Lees ook:Bløf grote winnaar van 3FM Awards 2007
Lees ook:Eerste optredens 3FM Awards bevestigd
Lees ook:Ilse DeLange grote winnaar 3FM Awards 2009
Lees ook:Vijf talenten dingen naar Serious Talent Award
Lees ook:Eerste optredens 3FM Awards bekend

1 Reacties // Reageer

One thought on “Eerste talentprijs 3FM voor Good Things End

  1. arie

    Nederland gaat heel voorzichtig open voor een nieuwe lichting popmuziekanten(werd wel tijd) volgens mij wordt dit het begin van een leuke cariere voor Good Things End en ik hoop dat er meer van dit soort bands volgen
    3FM serious talent en ook TMF kweekvijver
    gewoon doorgaan met dit concept.
    Good Things End gefeliciteerd.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>