Drie regionale omroepen winnen NL-Award radio

ROOS)Omroep Brabant heeft een NL-Award gewonnen voor de reportage 'Leven met de dood in huis' van Bart Jan Cune en Marieke Boerefijn, uitgezonden in het programma Een Robbertje Bartol. De reportage won in de categorie radio-achtergrond en gaat over een 24-jarige jongen die jarenlang voor zijn zieke moeder zorgde en na haar zelfmoord bijna uit huis werd gezet. Ook Omrop Fryslân en Radio & TV Gelderland wonnen een radioprijs.

In de categorie radio-sport won PC Kafee, een live programma van de Friese regionale omroep met gasten, publiek en muziek, als aanloop naar de traditionele PC-kaatsdag. Radio & TV Gelderland viel in de afdeling radio-varia in de prijzen met 'Het spook van de Mariaschool', waarin een verslaggever spoken najaagt.

ROOS Dagen

De NL-Awards zijn jaarlijkse prijzen voor de beste regionale radio- en televisie- programma's en worden op 14 februari uitgereikt tijdens de ROOS Dagen. Dan wordt ook de winnaar van de Gouden NL-Award 2006 bekendgemaakt. Alle winnende producties kunnen beluisterd worden op de website van het festival.

Bron: ROOS
________________________________________________________________

Lees ook:Zeven regionale omroepen winnen een NL-Award
Lees ook:Nominaties NL Awards 2009 bekend
Lees ook:10% Minder subsidie voor Omroep Gelderland?
Lees ook:Regionale omroep minder bekeken en beluisterd
Lees ook:ROOS maakt nominaties NL-Awards bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>