Giel Beelen wil nog lang in de 3FM-ochtend blijven

Carp Magazine)De VARA ziet zijn optredens bij De Wereld Draait Door als voorbereiding op een tv-carrière. Dat zegt Giel Beelen in een interview met Carp Magazine. Toch twijfelt hij. "Het zijn verschrikkelijke mensen hoor, bij de televisie. Die denken allemaal dat je pas bij de radio gaat werken als je bij tv mislukt bent, een hele vreemde kronkel." Radio staat bij Giel op één. Naar eigen zeggen gaat radio zelfs bóven zijn vriendin Marisa Heutink.

Als hij zou moeten kiezen tussen zijn vrouw en radio maken, dan kiest hij voor dat laatste. "Romantisch vind ik het. Bij een cd weet je van tevoren wat er gaat komen en aan een tv zit je meteen vastgenageld als je hem aanzet. Vroeger lag ik in bed met de radio aan en dacht ik: wauw, hoe zou het daar zijn in de studio? Dat ik daar nu zelf mag werken en onderdeel van ben geworden, is fabuleus."

Dip

Toch zat hij even in een dip. "Mijn natte droom was altijd dat ochtendprogramma bij 3FM. Toen ik daar eenmaal een tijdje zat, kwam ik in een soort van zwart gat. Maar inmiddels weet ik dat ik dit echt wil. Ik wil vooral het mannetje van de radio zijn en blijven. Ik kan nog veel verbeteren aan mijn show. Het liefst blijf ik dit, naar goed Amerikaans voorbeeld, nog twintig jaar doen."

Binnenkort gaat hij waarschijnlijk voor de derde keer het Glazen Huis in, samen met twee collega’s. Hoe dat gaat? "We hebben nooit ruzie gehad. Helaas, moet ik zeggen, want het zou natuurlijk schitterende radio opleveren als we écht bonje kregen met elkaar." Hoe dan ook, Serious Request zal vast wel weer mooie radiomomenten opleveren, ondanks dat het nieuwe er nu wel vanaf is.

Bron: Carp Magazine
________________________________________________________________

Lees ook:Quote van de Week – 46 | 2006
Lees ook:Giel Beelen wil “gewoon de stoere motherfucker zijn”
Lees ook:Giel Beelen op rijvaardigheidscursus
Lees ook:Giel Beelen wordt ambassadeur van Ghetto Radio
Lees ook:TV-kijktip woensdagavond: Factor Giel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>