Giel Beelen wil “gewoon de stoere motherfucker zijn”

Giel BeelenHet EK voetbal is voorbij voor Nederland en iedereen lijkt weer serieus bezig te zijn met z'n eigen dingen. De belangrijke zaken blijken toch weer belangrijker te zijn dan voetbal en verder gebeurt er weinig nieuws. In die tijden die beter bekend staan als komkommertijd, krijg je berichten als deze, waarin Giel Beelen zich uitlaat over zijn wensen als vrijgezel. Een tijd geleden gingen hij en zijn vriendin Marisa uit elkaar.

Nu kan Giel Beelen dus helemaal losgaan als vrijgezel. Zelf zegt hij: "Ik zit in de experimentele fase. Ik heb twee relaties gehad in mijn leven en ik ben godsamme al 31. Als 'Factor Giel' (televisieprogramma, red.) wordt uitgezonden ben ik bezig met mijn eigen experimenten. Dan ga ik eens kijken om Giel als gevoelsmens uit te schakelen. Niet nadenken of mijn gevoelens oprecht zijn, of hoe een meisje zich voelt en al die shit. Gewoon de stoere motherfucker zijn voor wie het allemaal niets uitmaakt."

Mijn collegablogger Hester van Vrouw.blog.nl interpreteert de uitspraken van Giel als een uitnodiging voor vrouwen om -laat ik het even netjes te zeggen- langs te wippen. Ik weet niet of dat de bedoeling is, maar Beelen lijkt er wel voor open te staan.

Zie ook:
- Radiokoppel Giel Beelen en Marisa Heutink uit elkaar
- Helemaal kaal voor goed doel bij Giel Beelen

Lees ook:Radiokoppel Giel Beelen en Marisa Heutink uit elkaar
Lees ook:Giel Beelen opnieuw uit de kleren
Lees ook:Giel Beelen betrokken bij aanrijding op snelweg
Lees ook:Pornofilm in studio 3FM verboden
Lees ook:Caz! haalt Maurice Verschuuren weg bij SLAM!FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>