Q-music-actie rond Gouden Kooi Talpa is briljante PR

Trouw)Jeroen van Inkel van Q-music wil Natasia herenigen met haar gezin. De moeder liet haar kinderen achter voor een langdurig verblijf in het Talpa-programma De Gouden Kooi. Terwijl de politiek er schade van spreekt en John de Mol vast ook de voordelen van die commotie ziet, speelt Q-music er leuk én slim op in. Vanochtend dropte het radiostation met een helikopter namelijk postzakken vol brieven met het aanbod boven de villa in Eemnes.

"Ikzelf ben vader van twee mooie dochters en kan me voorstellen dat je bepaalde keuzes maakt waar je later spijt van krijgt", schrijft Van Inkel aan de deelneemster, die 10.000 euro ‘boete’ moet betalen als ze het huis binnen het jaar verlaat. De dj wil daarom dit bedrag betalen én haar helpen bij het vinden van een baan als directiesecretaresse.

Publicity

Ik kan niet anders zeggen dan: een bril-jante actie, of het nu puur om medeleven gaat of om een slim stukje free publicity door een move waar iedereen over praat. Het doel zal vast ergens in het midden liggen. Maar het is een voorbeeld van een geslaagde promotiestunt, waarbij een radiostation een originele draai geeft aan een veelbesproken onderwerp. Q is goed bézig.

Op de website van Q-music kun je alles lezen over deze actie. RTL Boulevard werd ingeseind om de luchtpost-actie vast te leggen en laat de beelden van de dropping vanavond zien (18.30 uur, RTL4).

Lees ook:
Jeroen van Inkel gaat hele straten wakker toeteren
________________________________________________________________

Lees ook:555 Redenen om te luisteren
Lees ook:Patricia van Liemt weg bij Q-music
Lees ook:[Audio] Natasia wijst aanbod Jeroen van Inkel hard af
Lees ook:Jeroen van Inkel boos over degradatie
Lees ook:Jeroen van Inkel wil alternatief voor ochtendshows

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Q-music-actie rond Gouden Kooi Talpa is briljante PR

  1. Erwin

    Een zeer sympathieke actie van Q. Alleen vraag ik me af of Talpa hier ook zo blij mee is. Die Natasia, wat een vreselijk wijf b.t.w., is natuurlijk een behoorlijke kijkers trekker. Talpa zal daar ongetwijfeld een stokje voor gaan steken als blijkt dat ze daadwerkelijk het huis wil verlaten door deze actie van Q.

      /   Reply  / 
  2. Utop

    Ongetwijfeld doorgesproken met Talpa deze actie, anders zou er niet zo uitgebreid over bericht worden op de DGK-site.

    Daarom geloof ik ook niks van de ‘uitgelekte geluidsbestanden’, een week voor aanvang van het programma.

      /   Reply  / 
  3. joker

    Doorgestoken kaart! Zeg ik dan..

      /   Reply  / 
  4. Ross

    Talpa heeft hier bijna zéker aan meegewerkt.. geregisseerde chaos draagt alleen maar bij aan de hype die ze willen creëeren.

      /   Reply  / 
  5. Kees

    Hype? Met die parasiterende uitkeringstrekster Natasia??? Laat me niet lachen. Iemand die moedwillig haar kinderen laat barsten en de moeite niet neemt om normaal te gaan werken.

      /   Reply  / 
  6. Jasper

    @ Kees: Zeg Kees, zeg je dat ook van al die soldatenpappa’s die nu in Afganistan, Irak, Joegoslavie, en weet ik veel waar zitten? En van al die andere ouders die veel reizen voor hun werk? En wat zeg je over al die mensen die scheiden voor een onzinreden? Is daar ooit ophef over? Dachtutniet.

    @Utop: Als doorgestoken kaart is, waarom heeft Evers die briefjes dan niet laten vallen? Of Ruud de Wild? Of desnoods iemand van Radio 10 Gold? Zijn de banden tussen het voormalige Noordzee en Talpa echt nog zo warm?

      /   Reply  / 
  7. Utop

    Omdat dat teveel voor de hand ligt, Jasper. Het moet in ieder geval de schijn van authenciteit hebben.

      /   Reply  / 
  8. z.schilder

    wat een kenau is dat mens ik ben echt niet gediscrimineerd maar die iritante en bazige toon die ze tegen iedereen doet laat ze dat maar lekker thuis doen dan is ze gelukkig weer bij haar kinderen en laat ze alle bij lekker een baan gaan zoeken

      /   Reply  / 
  9. Jsh

    haha natasia spoort niet

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>