100%NL opteert voormalige AM-frequentie Quality

De nieuwe radiozender 100%NL wil haar kersverse FM-kavel A9 uitbreiden met een extra frequentie in de regio Zwolle, waar de dekking niet optimaal zou zijn. Dat heeft station manager Herbert Visser laten weten in een topicreactie op Radioactive.blog.nl. Hij denkt daarbij onder meer aan één van de midden-golffrequenties die Quality Radio BV moet inleveren. Dit weekend is het logo van 100%NL vrijgegeven. Met dank aan Joostlog, die de primeur had.

Lees ook:AM-frequenties van Quality Radio blijven ingetrokken
Lees ook:Nieuwe veiling van AM-frequenties Quality Radio?
Lees ook:Blog.nl genomineerd voor ‘Website van het Jaar’
Lees ook:Compleet nieuwe look voor Q-music
Lees ook:Nieuw logo voor radiozender Q-music

1 Reacties // Reageer

One thought on “100%NL opteert voormalige AM-frequentie Quality

  1. Joost

    Graag gedaan! ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>