Somertijd in Zandvoort

Radioactive.blog.nl | BMW 130i Cup [ circuit-zandvoort.nl ]Radio Veronica zendt op Tweede Paasdag live uit vanaf het circuit in Zandvoort. Rob van Someren en de rest van de Somertijd-crew maken van 16.00 tot 19.00 uur een programma rondom de Paasraces op het circuit in de badplaats. De presentator is blijkbaar net zo’n grote race-fan als zijn oud-collega Jeroen van Inkel. Want ook Van Someren gaat meerijden in de Cup Challenge.

De Radio Veronica-porsche eindigde vorig jaar op de eerste plaats. Dit jaar rijden namens het 80′s en 90′s-station twee raceswagens mee in de BMW 130i Cup. Meer over het event vind je op de site van Circuitpark Zandvoort of die van Radio Veronica, waar je vanaf nu overigens ook kunt stemmen op de Album Top 1000 Aller Tijden die volgende maand on-air gaat. Hitlijst nummer-zoveel bij Veronica… maar deze is wel leuk! Ik stem lekker origineel op Hotel California ;-) .

Lees ook:

Vroem, Vroem, Van Inkel!

________________________________________________________________

Lees ook:Rijbewijs halen start op Circuit Park Zandvoort
Lees ook:Somertijd neemt afscheid op 3FM
Lees ook:Ruud de Wild geeft auto weg aan beste navigator
Lees ook:Veronica-dj’s met hun kop op cd-hoesjes (filmpje)
Lees ook:24 Uur radio voor KiKa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>