Vroem, Vroem, Van Inkel!

Radioactive.blog.nl | Jeroen van Inkel weblog [ afbeelding Angry Bytes ]Wat lees ik nou? Jeroen van Inkel zet binnenkort zijn eerste stappen op het witte doek! Neeee. Het moet niet gekker worden. Maar iedereen kan gerust zijn, want zijn bijdrage is niet visueel, maar vocaal :-) . De ochtendjock van Q Music leent zijn stem aan een karakter in de Nederlandse versie van de Disney / Pixar- animatiefilm Cars.
Radioactive.blog.nl | "Ik mag er niet teveel over vertellen, maar ik ben goed verkleed als auto. Naast mij schittert Edwin Evers en ook hij is briljant opgemaakt als auto", schrijft Van Inkel op zijn weblog. De twee oud-collega’s bij Veronica en Radio 538 (nu concurrenten in de ochtend) doen dus ieder een ‘stem’ in de film met de prachtige boodschap: Life is a Journey – Enjoy the Trip.

Radioactive.blog.nl | Screenshot uit de trailer [ afbeelding Walt Disney ] Van Inkel kennende zal hij een héle snelle auto nadoen, want racen is naast radio en gadgets zijn grootste liefhebberij. De dj is vaak te vinden langs het circuit, maar rijdt ook zélf graag in raceauto’s. Voor deze rol kan hij vast oefenen met de geluiden van zijn Formule 1- verzamel-cd’s :-) . Vanaf 28 juni kunnen we het resultaat zien en horen, want dan draait Cars bij ons in de bioscoop. Kijk hier voor de trailer en lees op Animatie.blog.nl over de techniek die bij zo’n productie komt kijken.

________________________________________________________________

Lees ook:Somertijd in Zandvoort
Lees ook:Lifter krijgt live op de radio een lift
Lees ook:Brandweer mag inbreken om gehoorschade te voorkomen
Lees ook:Rijbewijs halen start op Circuit Park Zandvoort
Lees ook:Ruud de Wild geeft auto weg aan beste navigator

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>