Eagles op 1 in Top 70

Radioactive.blog.nl | Hotel California [ Eagles ]Hotel California van het gelijknamige album staat dit jaar bovenaan in de Top 70 van de Jaren 70, die Radio 2 op Tweede Paasdag uitzendt. De lijst is mede samengesteld door de luisteraars en is te horen tussen 9.00 en 16.00 uur. Daarmee begint de Week van de Jaren 70. Veel radiostations komen tegenwoordig met lijstjes en themaweken, maar ik vind dat Radio 2 dat nog altijd als één van de beste doet door de sfeer die zij oproepen.
Inbreng van luisteraars is altijd leuk. Zodat misschien ook jouw e-mail wordt voorgelezen op de radio. Daarnaast komen deze week vier Nederlandse jaren 70 iconen in de Hall of Fame: Henk van der Meyden, Hedy d’Ancona, George Baker en Ad Visser. Frits Spits ontvangt vanaf dinsdag om 13.30 uur een Tafelgast die bij de icoon betrokken is. De hoofdpersoon zélf zit tussen 17.00 en 19.00 uur bij Bert Kranenbarg. Meer over de Week van de Jaren 70 vind je op de site van Radio 2.
________________________________________________________________

Lees ook:Oog in oog met Rick Astley via Radio 10 Gold
Lees ook:Nieuwe serie Marathoninterviews van start op Radio 6
Lees ook:Jury kiest Joost als ‘nieuwe Johan’ van Twarres
Lees ook:Michiel Veenstra krijgt excuses
Lees ook:‘A Forest’ van The Cure bovenaan de Top 88 van Radio 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>