Nieuwe line-up SLAM!FM

Radioactive.blog.nl | SLAM!FM studio [ slamfm.nl ]Frank Dane trapte vanochtend om 7.00 uur het vernieuwde SLAM!FM af. Hij wordt bijgestaan door sidekick ‘Jezus Kristel’ van Eijk en producer ‘Dikke Timo’ Kamst. Die twee hebben in het weekend ook hun eigen programma. Andere nieuwe stemmen in de line-up zijn Mark Labrand, Tamara Brinkman en Maurice Verschuuren.

Frank Dane heeft (in navolging van zijn broer Robert Jensen destijds) nu ook zijn eigen ochtendshow. D’r uit met Dane heet het programma waarmee SLAM!FM jong Nederland wil gaan vermaken. En wat luisteraars weg wil snoepen bij Radio 538. Met een knipoog naar Edwin Evers vanochtend: "Voor de fans misschien een beetje teleurstellend, maar we gaan niet bellen met de broertjes De Burka". Dane grapte namelijk dat hij zich vergist had in de naam van het station: "Ik heb al die tijd gedacht dat het Islam-FM was".
________________________________________________________________

Lees ook:Frank Dane verruilt Radio 538 voor 3FM
Lees ook:Niek van der Bruggen in de 538-middag
Lees ook:Biemans en Noordander krijgen nieuwe programma’s bij 538
Lees ook:Frank Dane draait warm
Lees ook:Frank Dane krijgt Wilhelmus op Deense radio

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe line-up SLAM!FM

  1. Barry

    Ik weet niet wat hier bedoeld wordt met “jonge luisteraars”, maar de wijze waarop Frank Dane de ochtendshow presenteerd is misschien grappig en leuk voor mensen die net naar de middelbare school gaan. Het is echt een kinderachtige show wat hij de luisteraars voorschoteld, wat een irritante man is dat toch om naar te luisteren (vooral als je in de file staat)!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>