Niek van der Bruggen in de 538-middag

Het nieuws in radioland is bijna niet meer te volgen, zo snel gaat het vandaag. Frank Dane verruilt Radio 538 voor 3FM en daarmee begint een grote stoelendans. Ook bij Radio 538, want die zender zit vanaf aanstaande maandag weer zonder middagshow. Frank Dane presenteerde deze als invaller voor Lindo Duvall die eerst vast in de middag zat. Vanaf maandag zal Niek van der Bruggen het middagprogramma op zich nemen.

Dat meldt de website Radiofreak.nl.

Van der Bruggen, die nu nog elke zaterdag en zondag van 12:00 tot 15:00 uur zijn programma op Radio 538 heeft, zal het stokje van Frank Dane tijdelijk overnemen. Niek was de laatste tijd ook al te horen in de middag als sidekick van Frank Dane.

De middag van Radio 538 is al tijden een problematisch tijdslot. Lindo Duvall heeft lange tijd ziek thuis gezeten en meerdere dj’s hebben hem vervangen. Onder meer Dennis Ruyer, Edwin Evers en Frank Dane hebben het tijdslot 16:00 tot 19:00 uur tijdelijk gepresenteerd.

Lindo Duvall is inmiddels terug op Radio 538, maar niet meer in de middag. Vanaf 2 augustus zal Niek van der Bruggen de middagshow dus presenteren. Jelte van der Goot blijft sidekick in het programma.

ZIE OOK:
- Frank Dane verruilt Radio 538 voor 3FM
- Ochtendshow in het weekend voor Frank Dane

Lees ook:Nieuwe programmering Radio 538
Lees ook:Kimberly van de Berkt stopt met middagshow
Lees ook:Lindo Duvall verlengt contract met Radio 538
Lees ook:Radio 538 gooit weekendprogrammering om
Lees ook:Lindo Duvall in januari 2010 terug op Radio 538

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Niek van der Bruggen in de 538-middag

  1. JaJa

    Waarom staan DJ’s altijd met hun mond open op de foto? Zo van: ‘kijk eens, ik ben lekker gek en spontaan’.

      /   Reply  / 
  2. Frezo

    Misschien heeft het iets met hun werk te maken.. Met mond dicht wil het de meesten niet lukken een goed verhaal op te hangen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>