Radio 538 rocks!

Radioactive.blog.nl | Lentecampagne algemene poster [ Radio 538 ]Edwin Evers, Ruud de Wild, Rick van Velthuysen en Barry Paf zijn de sterren in de nieuwe campagne van Radio 538. De dj’s nemen daarin de rol over van een rockband. De tv-spot is te zien op maar liefst negen zenders (alle RTL- en SBS-zenders, plus MTV, TMF en natuurlijk Talpa). Zelfs wie nooit televisie kijkt, ontkomt er niet aan. Want er komen ook billboards en advertenties in kranten en bladen.

Radioactive.blog.nl | Lentecampagne algemene poster [ Radio 538 ]Het idee is van BSUR Concepting, dat ook de I Love Radio-campagne heeft opgezet. Radio 538 is een muziekzender, dus dat van de rockband vind ik leuk gevonden. Vind sowieso dat het jongerenstation zich goed positioneert, ook door de evenementen die ze organiseren.

Radio 538, dat begin jaren negentig met nauwelijks luisteraars op de kabel begon en moeizaam ieder dubbeltje moest omdraaien, is door inventiviteit en doorzettingsvermogen uitgegroeid tot een sterk merk. Chapeau.

Meer over de campagne vind je op de weblog van Rick van Velthuysen. Voor de fans van zijn programma heeft hij voor de gein ook een eigen video gemaakt (let op hoe de beelden zijn gemonteerd op de muziek).

Lees ook: Mysterious Rick
________________________________________________________________

Lees ook:Rick van V.: “Je hebt geen eigen zender achter je staan”
Lees ook:Rick van Velthuysen naar Radio Veronica!
Lees ook:“Prijs moet niet uitgehold worden”
Lees ook:“V-team” voert campagne voor RadioRing
Lees ook:Campagne ‘Trots Op Giel’ moet dj aan Ring helpen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>