Mysterious Rick

Zondagmiddag, dat betekent normaal gesproken Rick van Velthuysen met Weekend Rick, maar deze week niet. Op zich geen nieuws, want hij maakt zes dagen per week radio en iedereen wil wel eens vrij. Maar een opvallend bericht op Rick’s weblog plaatst de zaak in een ander perspectief en maakt dat alle radiofreaks weer gaan speculeren.
Ik vraag me af wat de ‘interne ontwikkelingen’ zijn waar zijn sidekick Marlous over schrijft. Zojuist hoor ik haar op de radio zeggen dat Rick gisteren ‘een succesvolle dag’ had en bezig is met een ‘carrièrewending’. Zijn vervanger Dennis Ruyer wenste hem succes en zei: ‘Rick, ik denk aan je’.

Nou heb ik ooit gehoord dat Rick op tv graag een talkshow zou willen maken. En Radio 538 is van Talpa. Het zou zomaar kunnen . Maar waarschijnlijker is dat Rick van Velthuysen figureert in een nieuwe tv-spot voor Radio 538. Zijn collega Erik Werner schrijft op zijn weblog dat de opnames dit weekend plaatsvinden.
________________________________________________________________

Lees ook:Rick van Velthuysen wil blijven rammen in het weekend
Lees ook:Rick van Velthuysen naar Radio Veronica!
Lees ook:WeekendRick terug op de Nederlandse radio
Lees ook:Rick van Velthuysen voor het eerst op Veronica
Lees ook:Rick van V.: “Je hebt geen eigen zender achter je staan”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>