Edwin Evers weer terug in de ochtend

Voor Tim Klijn is het jammer, maar voor de vele luisteraars van de ochtendshow op Radio 538 zal het een feestje zijn: Edwin Evers is terug. Mocht ook wel, na zeven weken vakantie. Afijn, Radio 538 is dus weer compleet en heeft zijn publiekstrekker weer terug in de ochtend. Edwin krijgt natuurlijk niet voor niets een zeer puik salaris van 538. De ochtend van de zender is al tijden het best beluisterde ochtendprogramma van Nederland. Natuurlijk staat daar wel een zakcentje tegenover. Evers werd in de afgelopen weken overigens vervangen door Tim Klijn. Ook leuk, toch?

Lees ook:Zo begon het: Edwin Evers begint ochtendshow op 3FM
Lees ook:Edwin Evers weekje weg
Lees ook:‘Edwin Evers leukste dj van Nederland’
Lees ook:Zeven weken vakantie voor Edwin Evers
Lees ook:Edwin Evers staat weer op

1 Reacties // Reageer

One thought on “Edwin Evers weer terug in de ochtend

  1. Arjen

    Maar om er nou speciaal over te bloggen…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>