Gordon haalt uit naar Radio 538

Zo, Gordon is zojuist even uit zijn panty geschoten bij SBS Shownieuws. De rubriek liet hem een fragment van Radio 538 horen waarin sidekick Rick Romijn suggereerde dat Gordon (iets te veel) coca├»ne gebruikt. Op zo’n moment is Gordon Gordon en dan haalt hij ook flink uit. “Luister goed, ik ga iets vertellen wat heel schokkend is, maar ik ben het helemaal zat. Zij hebben onze plaat geboycot, omdat wij een menselijk besluit namen naar aanleiding van het Apeldoorn-drama. Ik wilde het niet naar buiten brengen, omdat ik geen rel wilde. Maar na wat zij nu over mij zeggen, is voor mij de kous af.” Krijgt vast nog een vervolg.

Lees ook:Gordon in de clinch met Radio 538
Lees ook:Gordon geveld door rug
Lees ook:Besluit RTL FM-frequenties nabij
Lees ook:Suikerziekte oorzaak afwezigheid Gordon
Lees ook:‘Gordon On Air’ naam van nieuw radioprogramma Gordon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>