Wild FM geeft chihuahua weg

Wát kun je in hemelsnaam nog weggeven aan je luisteraars à la 2010? Ibiza is overschat, CD’s zijn zo 1995, een boobjob is cliché en met een goodybag kun je natuurlijk ook niet meer aan komen zetten. Dat moeten de mensen van Wild FM ook gedacht hebben, want zij kwamen met een toch wel zeer ongewone ‘prijs’: een chihuahua. Een ontzettend hip modeaccessoire dat ademt, eet en blaft. Wild FM verloot dit kleine mormel komende dagen, maar daar moet je wel wat voor doen.

Om te zorgen dat het hondje bij goede mensen terecht komt, gaat de radiozender op zoek naar het liefste baasje van (Noord-)Holland. Om kans te maken op het beestje moet je een foto van jezelf samen met je eigen hond uploaden op de site van Wild FM en wie weet ben jij binnenkort wel de trotse nieuwe eigenaar van de viervoeter.

Wat zou de volgende actie kunnen zijn?

Lees ook:Wild FM schrikt van plannen Radio Noord-Holland
Lees ook:Scooter winnen bij Wild FM was nog nooit zo makkelijk
Lees ook:Uitmarkt 2010 te volgen op Radio Noord-Holland
Lees ook:Luister naar eerste uur Wild FM
Lees ook:Ruud de Wild in onderbroek achter de microfoon?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Wild FM geeft chihuahua weg

  1. Delight

    Er wordt helemaal geen hond weggegeven, want dat is in Nederland verboden. Wildfm vergelijkt de actie met de BNN Donorshow. Het gaat hier echter niet om een goed doel, maar om een goedkope marketingstunt om meer luisteraars te krijgen.

      /   Reply  / 
    1. Bram Wittendorp

      Je hebt inderdaad gelijk, maar om het goedkoop te noemen. Het wordt uitgekeerd in een geldbedrag van 1750, dus dat is wat minder goedkoop :P

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>