Uitmarkt 2010 te volgen op Radio Noord-Holland

RTV Noord-Holland doet dit weekend verslag van de Amsterdamse Uitmarkt. Het is de vijfde keer dat RTV Noord-Holland het evenement live verslaat. Eindredacteur Jan van Galen van RTV Noord-Holland is verheugd dat de Uitmarkt al vijf jaar te volgen is op de zender: “Het is een uniek evenement, waarmee het culturele seizoen wordt ingeluid. Cultuur is een belangrijk onderdeel van RTV Noord-Holland. Het is niet alleen interessant voor de inwoners van Amsterdam, maar ook voor de rest van de provincie.”


In de afgelopen vijf jaar vertelden een keur aan gasten wat ze het komende seizoen gingen doen, waren registraties van diverse concerten te zien en was de presentatie in handen van onder andere Fabiënne de Vries, Ivette Forster en Arend de Geus.

Dit jaar presenteert Sebastiaan Labrie, bekend van onder meer ‘Holy Shit!’ (KRO) en ‘3 op Reis’ (LLink) de televisie-uitzendingen. Presentator Jos Heeremans van het radioprogramma ‘Bijlage’ opent het nieuwe seizoen op Radio Noord-Holland met een twee uur durende uitzending.

De uitzending van de Uitmarkt 2010 is zaterdag 28 augustus tussen 11:00 en 13:00 uur te volgen op Radio Noord-Holland.

Lees ook:Aardige eerste klus voor Arend Langenberg: Joran deel 2
Lees ook:Holland Festival verslagen door Publieke Omroep
Lees ook:André van Duin en Henny Huisman presenteren NH Top 100
Lees ook:Leo Driessen en zijn 1000 favoriete platen
Lees ook:Wild FM schrikt van plannen Radio Noord-Holland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>