Radioactive eindigt tweede in Nobiles Blog-verkiezing

Met een verschil van zes stemmen is Radioactive.blog.nl als tweede geëindigd in de Nobiles Blogger ’09 verkiezing. Het magazine voor studenten en starters organiseerde dit jaar voor de eerste keer de blogverkiezing en nomineerde Radioactive in de categorie ‘beste themablog’. De afgelopen twee maanden hebben bezoekers kunnen stemmen en uiteindelijk heeft het weblog ‘Wiskundemeisjes‘ gewonnen. De twee dames achter die website winnen een wintersportvakantie. Gelukkig ben ik meer van de zon )

Bij deze wil ik de Wiskundemeisjes Ionica Smeets en Jeanine Daems feliciteren met hun overwinning. Daarnaast dank ik alle mensen die op Radioactive Blog hebben gestemd. Bedankt! We zijn een heel eind gekomen!

De jury van de verkiezing Nobiles Blogger ’09 nomineerde Radioactive eind februari en beargumenteerde haar keuze met de woorden ‘hoge productie, goed geschreven, duidelijk een blogger met kennis van zaken’.

Lees ook:Jouw stem is keihard nodig!
Lees ook:Radioactive genomineerd voor Blogger ’09
Lees ook:Blog.nl genomineerd voor ‘Website van het Jaar’
Lees ook:Gordon presenteert finale ‘Allerbeste Top 100′ op 100%NL
Lees ook:100%NL komt opnieuw met ‘Allerbeste Top 100′

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>