Gordon presenteert finale ‘Allerbeste Top 100′ op 100%NL

Na zijn radioavonturen bij Noordzee FM en Radio 538, kruipt zanger en presentator Gordon Heuckeroth opnieuw achter de microfoon. Op vrijdag 27 maart presenteert 100%NL de ‘Allerbeste Top 100 van Nederland’ en de laatste twee uren van die lijst zal Gordon de platen aan elkaar praten. Daarmee volgt hij Jan Smit op die bij de eerste editie van de ‘Allerbeste Top 100′ de finale van de lijst presenteerde.

 


De lijst met de honderd populairste Nederlandstalige hits wordt samengesteld door de luisteraars van 100%NL (stemmen kan hier). De ’Allerbeste Top 100 van Nederland’ wordt vrijdag 27 maart 2009 van 09:00 tot 17:00 uur uitgezonden op 100%NL. Gordon schuift tussen 15:00 en 17:00 uur aan om de laatste twee uur van de lijst te presenteren.


Heb jij al gestemd? Radioactive.blog.nl is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09. Stem hier op Jorn en daarmee op dit radioblog!

En oja, je doet het niet voor niets, want iedere 100ste stemmer wint ook prijzen!


Lees ook:100%NL komt opnieuw met ‘Allerbeste Top 100′
Lees ook:Marco Borsato op 1 in de Allerbeste Top 100
Lees ook:Gordon presenteert op Valentijnsdag Allerliefste Top 50 op 100% NL
Lees ook:Dochters op nummer één in Allerbeste Top 100 van Nederland
Lees ook:De Allerbeste Top 100 van Nederland op 100%NL

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Gordon presenteert finale ‘Allerbeste Top 100′ op 100%NL

  1. Pingback: 100%NL komt opnieuw met ‘Allerbeste Top 100′ | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>