Jouw stem is keihard nodig!

De vaste bezoekers van dit blog is het natuurlijk al lang opgevallen aan de tekst onder ieder bericht: Radioactive.blog.nl is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09. Deze prijs is voor studenten en starters die naast hun studie of baan een blog onderhouden en wordt uitgereikt in vijf categorieën. Dit radioblog is genomineerd voor ‘beste themablog’. Bij deze wil ik iedereen die Radioactive een warm hart toedraagt, vragen om te stemmen! Uit een eerste tussenstand blijkt dat Radioactive tweede staat in de verkiezing, dus ook jouw stem is nog steeds welkom!

Doordat de verkiezing op naam van de blogger gaat, moet je bij het stemmen even ‘Jorns blog’ kiezen. Bij het uitbrengen van een stem moet je ook je e-mailadres invullen. Daar doet Nobiles niets mee, ze gebruiken het alleen wanneer je een prijs wint; iedere 100ste stemmer wint namelijk ook prijzen!

Je kunt per e-mailadres één keer stemmen, maar iedereen heeft vast wel nog ergens een tweede Hotmail of Gmail-account ) Je doet mij er een enorm plezier mee door te stemmen! Bovendien is een eventuele winst een mooi compliment in de richting van alle bezoekers van Radioactive, alle mensen die reageren en de enthousiaste lezers die (anonieme) tips melden en nieuws doorgeven! Stemmen kan tot 1 mei 2009.

Stem hier op Jorn Dankjewel!

Lees ook:Radioactive genomineerd voor Blogger ’09
Lees ook:Radioactive eindigt tweede in Nobiles Blog-verkiezing
Lees ook:Blog.nl genomineerd voor ‘Website van het Jaar’
Lees ook:Sander Lantinga vanavond in ONM
Lees ook:Radio 4 start nieuw downloadproject

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jouw stem is keihard nodig!

  1. MBC

    Mijn 7 (!) adressen zijn erdoor ;)

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Interview met Radioactive-blogger Jorn | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>