De Allerbeste Top 100 van Nederland op 100%NL

Het klinkt misschien een beetje arrogant om je top 100-lijstje de ‘allerbeste’ te noemen, maar dat superlatief slaat waarschijnlijk op de muziek. Radiozender 100%NL zendt vrijdag 30 januari ‘De Allerbeste Top 100 van Nederland’ uit met daarin -geheel conform het format- alleen maar Nederlandse platen. De Hollandse hits en klassiekers zijn gekozen door de luisteraars van 100%NL en zij oordeelden dat Marco Borsato de allerbeste van Nederland is. ZIjn recente hit ‘Dochters’ staat op nummer één, terwijl de klassieker ‘Avond’ van Boudewijn de Groot op de tweede plek geëindigd is.

Wanneer je de Top 100 op de site van 100%NL bekijkt, kom je nog veel Marco Borsato tegen en natuurlijk muziek van Nick & Simon, Guus Meeuwis, André Hazes, Paul de Leeuw, Gerard Joling. De Allerbeste Top 100 van Nederland is vrijdag 30 januari 2009 van 09:00 tot 17:00 uur te horen. De presentatie is in handen van het vaste 100%NL-vrouwenteam bestaande uit Daphne Deckers, Myrna Goossen, Elsemieke Havenga en Tanja Jess. Zanger Jan Smit, die ook frequent in de lijst voorkomt, presenteert tussen vier en vijf uur de finale van de lijst.

Zie ook:
- Nieuwe huisstijl en slogan voor 100%NL
- Carlo de Boer blijft in de radio business

Lees ook:Dochters op nummer één in Allerbeste Top 100 van Nederland
Lees ook:100%NL komt opnieuw met ‘Allerbeste Top 100′
Lees ook:Marco Borsato op 1 in de Allerbeste Top 100
Lees ook:Kletskop Elsemieke Havenga nieuwe presentatrice 100%NL
Lees ook:Tanja Jess toegevoegd aan lijstje nieuwe dj’s 100%NL

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “De Allerbeste Top 100 van Nederland op 100%NL

  1. Pingback: 100%NL komt opnieuw met ‘Allerbeste Top 100′ | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>