Dochters op nummer één in Allerbeste Top 100 van Nederland

Morgen is het Goede Vrijdag. Een bijzondere dag: sommige mensen zijn vrij, anderen moeten nog eventjes werken. 100% NL zendt morgen de Allerbeste Top 100 van Nederland uit. De luisteraars van het radiostation hebben gekozen voor Dochters van Marco Borsato als allerbeste plaat van Nederland. Het nummer van Marco Borsato klimt daardoor van de tweede positie vorig jaar naar de eerste positie in de Allerbeste Top 100 van Nederland. ‘Toen Ik Je Zag’ van Hero wordt daarmee van de eerste positie teruggeworpen.

Ruim 30.000 stemmen werden uitgebracht om de lijst van de Allerbeste Top 100 van Nederland samen te stellen. ‘Brabant’ van Guus Meeuwis en songfestivalgangers 3JS met ‘Je Vecht Nooit Alleen’ complementeren de top 3. Marco Borsato is daarnaast ook hofleverancier in de lijst.

Hieronder de Top 10 van de Allerbeste Top 100 van Nederland:

1. Dochters – Marco Borsato
2. Brabant – Guus Meeuwis
3. Je Vecht Nooit Alleen – 3JS
4. ‘K Heb Je Lief – Paul de Leeuw
5. Pak Maar M’n Hand – Nick & Simon
6. Jij Bent Zo – Jeroen van der Boom
7. Aan De Kust (live) – BLF
8. Afscheid – Volumia!
9. Geef Mij Je Angst – Guus Meeuwis
10.Als De Morgen Is Gekomen – Jan Smit

Lees ook:De Allerbeste Top 100 van Nederland op 100%NL
Lees ook:Guus Meeuwis op 1 in Sky Radio Nederpop Top 101
Lees ook:Marco Borsato op 1 in de Allerbeste Top 100
Lees ook:Guus Meeuwis met eigen radioprogramma op Omroep Brabant
Lees ook:‘A Night Like This’ beste Noord-Hollandse lied

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>