Alles is liefde een week lang bij 100%NL

Week van de liefde bij 100%NLMijn e-mail inbox stroomt nu al elke dag vol met aanbiedingen voor 14 februari 2008, Valentijnsdag. Voor Sky Radio was die dag al aanleiding voor de Valentijn Top 100 en Q-music laat voor die dag één luisteraar een contactadvertentie plaatsen op een billboard ter grootte van 100 vierkante meter. Radiozender 100%NL laat het niet bij één dag, maar besteedt de hele week in aanloop naar de 14e aandacht aan Valentijnsdag.

'De Week van de Liefde' begint al op 7 februari en 100%NL staat dan een week lang volledig in het teken van de liefde en dat begint al met de playlist. De muziek zal enigszins aangepast worden aan het thema 'liefde' (al gaan volgens mij zowat alle nummers al over liefde).

Tijdens de themaweek kunnen luisteraars ook bellen met het telefoonnummer van 100%NL (0900-7000123) om een boodschap voor hun geliefde in te spreken op de Valentijn Voicemail. De leukste liefdeswensen worden uitgezonden en de insprekers maken kans op een cadeaucheque.

Sky Radio zendt op 14 februari tussen 9:00 en 17:00 uur de 'Valentijn Top 100' uit. Mocht je de voorkeur geven aan een Nederlandse variant, dan kun je afstemmen op 100%NL want zij zenden op dezelfde tijden de 'Liefdesliedjes Top 100' uit. Luisteraars kunnen op de website hun tien favoriete liedjes selecteren. Deze individuele lijstjes worden gebruikt om de uiteindelijke Top 100 samen te stellen. Artiesten die in de lijst staan zijn onder andere Bløf, Anouk, André Hazes, Doe Maar, Nick & Simon en Jan Smit. Toch heel anders dan het gezwijmel van James Blunt, Celine Dion en Katie Melua op Sky.

De Top 100 op 14 februari zal af en toe onderbroken worden door schriftelijke creaties van luisteraars. Eerder haalde Media Markt oude gedichtenlezer Jan van Veen al onder het stof vandaan (commercials) en ook tijdens 'De Week van de Liefde' komt Van Veen opdraven. Luisteraars van 100%NL kunnen namelijk liefdesgedichten insturen en tijdens de 'Liefdesliedjes Top 100' leest Jan van Veen de mooiste gedichten voor.

Meer Valentijn op de radio:
- Sky Radio: 101 Liefdesliedjes in de Valentijn Top 100
- Q-music: Scoor een date met de grootste contactadvertentie van NL

Lees ook:Ook Valentijnsboodschappen op TMF Radio
Lees ook:Valentijnsdag op Radio 2: Love is on air
Lees ook:Overzicht Valentijn op de radio
Lees ook:Radioactive headlines week 5: achterklap, DAB en Valentijn
Lees ook:Jan van Veen komt ook gedichten voorlezen bij Evers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>