Valentijnsdag op Radio 2: Love is on air

Een Valentijnskaartje in de bus moet je vandaag niet verwachten, want… de postbode komt niet langs op zondag. En je anonieme Valentijn wil vast niet het risico nemen gesnapt te worden als hij of zij het kaartje persoonlijk komt afleveren. Een mooi medium om je liefste toch een blijk van waardering te geven is dan wel de radio. De publieke zender Radio 2 staat er dan ook uitgebreid bij stil.

Het begint ‘s morgens al met Valentijn bij ‘SnoTime’. Het programma met Diana Sno staat geheel in het teken staat van de mooiste liefdesliedjes ooit gemaakt.

Luisteraars kunnen persoonlijke liefdesverhalen kwijt en nummers opdragen aan hun geliefde.

In ‘Adres Onbekend’ gaan de radiomakers op zoek naar oude geliefden van luisteraars, maar ook nieuwe liefdes worden met een berichtje op de radio verrast. Ook ‘KRO’s Goudmijn’ staat stil bij de dag van de liefde.

Rob de Nijs

Het ‘Circus Jeroen Bosch’ viert zondagavond tussen 20:00 en 22:00 uur ook Valentijnsdag. Luisteraars kunnen tijdens de uitzending hun favoriete Nederlandstalige liefdesliedje aanvragen en een Valentijnsboodschap voor hun geliefde doorgeven via het gratis telefoonnummer 0800 11 22.

Naast gesprekken over de liefde met luisteraars, praat presentatrice Rinske Wels met Rob de Nijs over het fenomeen ‘liefdesliedjes’.

Het commerciële feest van de liefde wordt op het publieke Radio 2 zeker niet onderbelicht!

Lees ook:Alles is liefde een week lang bij 100%NL
Lees ook:Ook Valentijnsboodschappen op TMF Radio
Lees ook:Nieuwe KRO Radioprogrammering
Lees ook:Rob de Nijs Jubileumgala live op Radio 2
Lees ook:Valentijn Top 101 14 februari op Sky Radio

1 Reacties // Reageer

One thought on “Valentijnsdag op Radio 2: Love is on air

 1. Toontje

  Voor mijn lief Ruud,

  die ik nog steeds, na 35 jaar, de leukste en mooiste man vind. Maar ook de handigste, hij staat nu weer op zolder te schilderen om een kamer in orde te maken voor onze kleinzoon van 3 maanden: Luuk.
  Hij is ook vader van onze vier kinderen en al was hij niet veel thuis toen ze klein waren, hij heeft hen wel altijd gevolgd en doet dat nog steeds.

  Mijn lief is het mooiste wat mijn pad gekruist heeft en voor hem wil ik ons lied van toen; Als de dag van toen, van Reinhard May nog wel een keer horen. Ik weet zeker dat hij, hij luister boven mee, hard zal gaan meezingen. Dan weet ik dat hij ons liedje gehoord heeft. En ik? Ik zing net zo hard met hem mee!

  Lieve groet aan Ruud, ik wil met jou nog lang genieten van alles wat het leven ons te bieden heeft.

  Toontje IHVJKV

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>