Sky Radio en Radio Veronica voortaan ook via widget op bureaublad

Sky Radio en Radio Veronica, beide onderdeel van de Sky Radio Groep, hebben een nieuwe widget gelanceerd. Met een klein programma kunnen de luisteraars van Sky en Veronica voortaan via het bureaublad van hun computer naar de zenders luisteren. Het is dus niet meer nodig om je browser open te laten.

Via de websites van de radiostation kon je al lang naar zenders luisteren, maar daarvoor moest je wel vaak je internetscherm open laten staan. Voor gebruikers van het nieuwe Windows Vista en Mac OSX is dat nu verleden tijd. De Sky Radio Group ontwikkelde een applicatie die geplaatst kan worden op het bureaublad van je computer.

Wel leuk trouwens dat beide stations op hun website melden als eerste radiostation een widget gemaakt te hebben van de webradiospeler die ze al hadden. Mocht je al de gelukkige bezitter zijn van Vista of het Mac-besturingssysteem, dan kun je via Sky of Veronica een gadget (Windows) of een widget (voor Mac) downloaden.

Lees ook:Radioactive headlines week 42
Lees ook:Sky Radio is Sinterklaas en Kerstman al lang voor
Lees ook:Chatten op MSN met dj’s van Radio 538
Lees ook:Hyves komt met een online radiostation
Lees ook:Digitaal te leen: de muziek uit de Top 400

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>