Michiel Veenstra’s Nieuwjaarsreceptie vanaf Eurosonic Noorderslag

Zoals het Glazen Huis bij de aanloop naar Kerst hoort en oliebollen bij Oud & Nieuw, zo hoort de Nieuwjaarsreceptie van Michiel Veenstra inmiddels bij de start van een nieuw jaar. De opgebouwde traditie van de ‘MetMichiel Nieuwjaarsreceptie’ wordt ook dit jaar voortgezet; inmiddels is de 3FM-dj toe aan de vijfde editie. Het nieuwjaarsfeestje komt niet, zoals vorig jaar, vanaf het Mediapark in Hilversum, maar uit Groningen. De Nieuwjaarsreceptie van het radioprogramma ‘MetMichiel’ valt dit keer samen met muziekfestival Eurosonic/Noorderslag, dat dit jaar voor de 25e keer georganiseerd wordt.


De MetMichiel Nieuwjaarsreceptie is een jaarlijks terugkerend feestje voor de luisteraars van het radioprogramma op 3FM. Naast het bijwonen van de live-uitzending kunnen de bezoekers genieten van optredens van onder meer Destine, Esmee Denters, Flinke Namen en Go Back To The Zoo.

De alweer vijfde receptie wordt gehouden op donderdag 14 januari en vindt plaats op de gloednieuwe festivallocatie concertzaal Platform. Alleen luisteraars met een uitnodiging voor de nieuwjaarsreceptie kunnen de uitzending van MetMichiel bijwonen. Een uitnodiging kun je verkrijgen door hier op de website van MetMichiel een goede reden op te geven waarom je er 14 januari in Groningen bij wilt zijn.

MEER OVER MICHIEL VEENSTRA:
- Michiel Veenstra meest invloedrijke BN’er op Twitter
- Michiel Veenstra maakt debuut op KXradio

Lees ook:MetMichiel Nieuwjaarsreceptie live vanaf Mediapark
Lees ook:The Rocketeers maakt nieuw jinglepakket MetMichiel
Lees ook:Michiel Veenstra op verkiezingstour in Amerika
Lees ook:MetMichiel nog een weekje in de USA
Lees ook:DJ-talent mag presenteren bij Michiel Veenstra

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>