Uitzending DWDD zorgt voor crash website

Sylvana Simons was woensdagavond te gast bij De Wereld Draait Door. Zij sprak daar over De Zwarte Lijst die vanaf 8 maart een week lang te beluisteren is op jazz-zender Radio 6. Luisteraars kunnen daarvoor sinds maandag stemmen op hun favoriete zwarte platen via de Radio 6 website. Tot vlak voor uitzending waren 1.200 stemmen voor De Zwarte Lijst geteld. Direct na de DWDD uitzending steeg dat aantal in hoog tempo naar 10.860 stemmen.


Met de verwerking van die aandacht had de Radio 6-server even een probleem en de zender crashte voor korte tijd.

Opvallend detail is dat op zowel soul- als op jazzplaten gestemd kan worden, maar gisteravond kozen stemmers massaal voor soul. Otis Redding (Sittin’ On The dock of the Bay) voert nu met de lijst aan, op de voet gevolgd door Let’s get it on van Marvin Gaye. Stemmen kan nog tot en met vrijdag 5 maart via radio6.nl.

De Zwarte Lijst

Radio 6 kleurt van maandag 8 tot en met vrijdag 12 maart 2010 tussen 07:00 en 19:00 uur een week lang diep zwart. Soul & Jazz liefhebbers halen hun hart op aan de favoriete zwarte muziek van de Radio 6 luisteraar. Die varieert van Miles Davis en Chet Baker tot Queens of Soul Aretha Franklin, Billie Holiday en Adele. Van maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur tot 19:00 uur de favoriete black music van luisteraars, met een finale op vrijdagmiddag 12 maart.

ZIE OOK:
- Stemmen ‘De Zwarte Lijst’ maandag van start

Lees ook:Stemmen ‘De Zwarte Lijst’ maandag van start
Lees ook:Stemmen voor de tweede editie van ‘De Zwarte Lijst’ op Radio 6
Lees ook:De Zwarte Lijst op Radio 6 van start
Lees ook:De Zwarte Lijst op Radio 6
Lees ook:Stemmen voor Zwarte Lijst van start

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Uitzending DWDD zorgt voor crash website

 1. Floris

  “Met de verwerking van die aandacht had de Radio 6 even een probleem en de zender crashte voor korte tijd.”

  Ehm… ‘de radio 6′ en ‘de zender crashte’? Bedoel je niet dat de website overbelast werd en daardoor onbereikbaar?

    /   Reply  / 
 2. Webhosting

  @Floris; ik denk dat er idd op de website werd gedoeld en dat het scheelde aan de webhosting.

    /   Reply  / 
 3. Voip Bellen

  Ze doelden ongetwijfeld op de website. Ik ben dan wel weer benieuwd welke webhosting ze gebruiken.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>