Radio Veronica: Westbroek vervangt Jensen en stemmen op de Top 1000 Allertijden

De eerste drie maanden van Robert Jensen in de ochtend van Radio Veronica zitten erop. Wat je ook van het programma vindt: iedereen heeft een mening over Jensen en dat is goed! Tijd voor Robert en Jan Paparazzi om eventjes vakantie te nemen. Veronica heeft voor goede vervanging gezorgd: Henk Westbroek komt komende week samen met Erwin Peters de ochtend verzorgen. Dat kan hilarisch worden: eerder bleek Westbroek al een erg leuk spreker, telefonisch bij Jensen.

Radio Veronica Top 1000 Allertijden

Van 12 tot en met 18 december zendt Radio Veronica de Radio Veronica Top 1000 Allertijden uit. Henk Westbroek mag de kick-off voor het stemmen geven: vanaf maandag kan je stemmen op tien platen die je graag in de lijst terugziet.

Alleen Echte Hits!

De zender heeft onlangs overigens stilletjes de slogan aangepast. Eerst was het 80′s & 90′s Hits, nu is de slogan Alleen Echt Hits!. De zender mag wettelijk gezien weinig recente muziek draaien, daarom moeten ze veel muziek van vroeger draaien. Met het verstrijken van de tijd wordt dat natuurlijk ook steeds meer muziek uit deze eeuw. 80′s & 90′s Hits is dus steeds minder van toepassing.

Lees ook:Henk Westbroek: ‘Wilma Nanninga is een roddelhoer’
Lees ook:Robert Jensen per direct weg bij Radio Veronica
Lees ook:Robert Jensen van start op Radio Veronica
Lees ook:Robert Jensen brengt seksrubriek Kim Holland terug
Lees ook:Zorgt Robert Jensen voor verschuivingen?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Radio Veronica: Westbroek vervangt Jensen en stemmen op de Top 1000 Allertijden

  1. Gerwin

    Dit moeten ze zo houden Jensen en Papapiel voor altijd met vakantie dan blijft de radio tenminste op Veronica staan.
    Jensen zendtijd geven is echt het domste wat ze bij Veronica ooit gedaan hebben.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>