Hits van 538 Hitzone op Radio Digitaal

538 Hitzone op Radio DigitaalLang, heel lang geleden kocht ik nog cd's, waaronder de Hitzone verzamel-cd's van TMF. De nieuwe schijfjes met de laatste hits werden in een rap tempo uitgegeven en de Hitzone-cd's bestaan nog steeds, al is het onder de naam van (Radio) 538. Vanaf dinsdag is '538 Hitzone' ook als webstation te beluisteren op Radio Digitaal.

538 Hitzone Radio is een radiostation met de allergrootste hits van dit moment, afgewisseld met bekende hits van de het afgelopen jaar. De nieuwe online zender in het platform van Radio Digitaal brengt de populairste hits in alle vers chillende muziekgenres, dus van hiphop en R&B, Nederlandstalig tot aan dance. Van Katy Perry, Coldplay, Chris Brown en Ne-Yo tot Tiësto.

Programmadirecteur Niels Hoogland over het nieuwe webstation: "De Hitzone cd is al jaren het bestverkochte hitverzamelalbum van Nederland. Ik ben er trots op dat we deze succesformule uitbreiden met 538 Hitzone Radio: de snelste hitmachine van Nederland!"

538 Hitzone

De cd's van Hitzone worden uitgebracht sinds 1998. Jaarlijks verschijn-en er vijf albums en in juni veranderde de naam van het verzamel-album 'Hitzone' naar '538 Hitzone'. Radio 538 werkte al een aantal jaar samen met de initiatiefnemers van Hitzone met betrekking tot de cd, maar de samenwerking is geïntensiveerd.

Voorheen was Radio 538 alleen radiopartner. De naam is nu gewijzigd in 538 Hitzone en het album heeft veel meer de uitstraling van het radiostation. Ook is er gekeken naar de mogelijkheden van andere initiatieven. Zoals nu met 538 Hitzone als webradiostation op Radio Digitaal. In de toekomst wordt ook gekeken naar de mogelijkheid voor speciale 538 Hitzone evenementen.

De nieuwe online zender 538 Hitzone is te beluisteren via de website van Radio Digitaal.

Zie ook over 538:
- Jeroen Nieuwenhuize presenteert 'Wheels On 7' op tv
- Lindo Duvall krijgt zangeres Do uit de kleren
- Chatten op MSN met dj's van Radio 538

Lees ook:Wéér twee nieuwe stations: Comedy Radio en Smooth Jazz Radio
Lees ook:Arbeidsvitaminen op Radio @ Work
Lees ook:Kersthits.nl, daar heb je ze (al) weer!
Lees ook:Stichting Nederlandse Top 40 en Radio 538 lanceren nieuw radiostation: Top 40 Radio
Lees ook:Radio 10 lanceert: Radio 10 Rockhits

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>