Tim Klijn blijft bij het lekkerste meisje van de school

Radio-dj Tim Klijn is nog tot en met december 2012 zeker van zijn baan bij Radio 538. De 29-jarig dj heeft dinsdag zijn contract met de commerciële zender verlengd. "Ik zie Radio 538 toch een beetje als het lekkerste meisje van de school", zegt Klijn in reactie op zijn contractverlenging. "En het is altijd leuk als die je om verkering vraagt". Tim Klijn werkt al sinds 1999 bij Radio 538 en daar plakt hij nu dus nog 4,5 jaar aan vast.

Voordat Tim Klijn bij Radio 538 in dienst kwam, werkte hij voor de KRO en de AVRO. Hij presenteerde voor deze omroepen onder andere het Radio 3 nachtprogramma 'Pyjama FM'.

In 1999 begon Tim Klijn bij Radio 538 waar hij het ochtendprogramma 'Morning Jam' presenteerde. De plek in de ochtend moest Klijn afstaan toen Edwin Evers van 3FM overkwam naar de commerciële zender. Momenteel presenteert Klijn elke werkdag van 12:00 tot 14:00 uur het naar hem vernoemde programma 'Tim Klijn'.

Vorige week tekende ook 538-dj Dennis Ruyer bij. De zomer lijkt een perfect moment om de contracten van de dj's eens te evalueren en in geval van tevredenheid om die te verlengen. Recente contract-verleningen en wijzigingen zijn hieronder te vinden.

Meer contractnieuws:
- Dennis Ruyer tekent voor drie jaar bij
- Gordon houdt het nu al weer voor gezien als dj
- Kimberly van de Berkt stopt met middagshow
- Michiel Veenstra verlengt contract met de NPS
- Rob van Someren nog tot somertijd 2011 bij Veronica

Lees ook:Dennis Ruyer tekent voor drie jaar bij
Lees ook:Jeroen Nieuwenhuize tekent contract met open einde
Lees ook:Dennis Ruyer verlengt contract bij Radio 538
Lees ook:538 Dance Department live vanaf Sensation 2008
Lees ook:Radio 538 gooit weekendprogrammering om

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>