Vijf Vrolijke Vakantieweken

Vijf Vrolijke Vakantieweken op Radio 5Een deel van Nederland heeft al vakantie en veel mensen zijn ook op vakantie. Door het weinig zomerse weer op dit moment, vliegen de last minutes er razendsnel doorheen. Dat een deel van je luisteraars weg is, betekent niet dat je de thuisblijvers moet negeren. In de periode dat het volgens de kalender hoog zomer is, presenteert Radio 5 de Vrolijke Vakantieweken. Vijf weken lang staat elke week een vakantieland centraal.

Achtereenvolgens komen Frankrijk, Duitsland, Spanje, Nederland en Italië aan bod met veel muziek, wetenswaardigheden over het land en herinneringen van luisteraars. De Vijf Vrolijke Vakantieweken zijn te horen van maandag 14 juli tot en met vrijdag 15 augustus 2008 op Radio 5.

Lees ook:Radio Fünf in het teken van Duitsland
Lees ook:Radio over de Grens: FUN Radio (Frankrijk)
Lees ook:Radioactive headlines week 29: Vierdaagse, vakantie en Sylvie
Lees ook:The Best Of… vijftig jaar popmuziek
Lees ook:WeekendRick half uit Spanje en half uit Nederland

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vijf Vrolijke Vakantieweken

  1. Geert

    Wie weet de artiest en titel van het nummer wat ze gebruikt hebben voor de commercial van de vijf vrolijke zomerweken. Het blijft maar in mijn hoofd zitten (in de zomerzon?) en ik krijg het niet gevonden. Wie kan me helpen?
    Mvg Geert

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>