Mystery Land en Beatstad sluiten 3FM Serious Summer af

Wat eind mei begon met Pinkpop in Landgraaf, eindigt dit weekend met Mystery Land en Beatstad: 3FM Serious Summer. Het festivalseizoen waar het publieke popstation de afgelopen drie maanden uitgebreid verslag van heeft gedaan, wordt zaterdag 29 augustus afgesloten met twee festivals in Haarlemmermeer en Den Haag. 3FM zendt vanaf vanavond 18:00 uur live uit vanaf Mystery Land en dj Roosmarijn Reijmer brengt de laatste updates vanaf Beatstad.
 

Op het festivalterrein van Mystery Land in de Haarlemmermeer zijn 3FM-dj’s Annemieke Schollaardt, Giel Beelen en Ajouad El-Miloudi aanwezig. Zij doen live verslag van het dancespektakel. In Den Haag is Roosmarijn Reijmer aanwezig op het Malieveld voor de vijfde editie van Beatstad. Roosmarijn brengt de laatste updates van het festival waar onder meer artiesten als Van Velzen, Keane en Miss Montreal optreden.

Luisteraars van 3FM kunnen alles volgen tussen 18:00 uur ‘s avonds en 06:00 uur de volgende ochtend.

Lees ook:Thuis genieten van Mystery Land via Radio 538
Lees ook:3FM in Texas voor festival
Lees ook:Pinkpop 2009 live op 3FM
Lees ook:3FM drie dagen live vanaf Lowlands 2010
Lees ook:Voor iedereen die niet slapen wil, kan of mag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>