Laatste ‘Weekend DNA’ met Domien Verschuuren

De erfelijk aangeboren weekendafwijking van Domien Verschuuren en Annemieke Schollaardt, samen Domien eN Annemieke, heet ‘Weekend DNA’. Na vanavond verdwijnt er een stukje van dat DNA, want 28 februari is Domien voor het laatst te horen in het 3FM-programma. Sinds begin 2008 maken de twee jonge radiomakers de zaterdagavondshow, maar vanaf volgende week moet Anniemeke het zonder haar vaste maatje stellen. Op zijn weblog probeert Verschuuren duidelijk te maken waarom hij er mee stopt.

‘Heel erg duidelijk kan ik er niet over zijn, maar het is een combinatie van factoren, waarvan mijn nieuwe ochtendshow er één van is’, aldus Domien op zijn site. Verschuuren maakt sinds begin februari 2009 elke zaterdag en zondag van 07:00 tot 10:00 het ochtendprogramma ’Domien Is Wakker‘. De combinatie met ‘Weekend DNA’ is niet eenvoudig: “Het valt best heftig om ‘s avonds een snel en jong radioprogramma te maken, om vervolgens een paar uur later weer fris en fruitig een relaxt ochtendprogramma neer te zetten”.

Annemieke Schollaardt gaat na vanavond gewoon verder met ‘Weekend DNA’ en volgens Domien komt er nog een reden bij om naar dat programma te blijven luisteren: “Wat voor reden, kan ik nu nog niet zeggen, maar dat wordt snel duidelijk”. ‘Komende week’ belooft Verschuuren op zijn blog. 

De laatste ‘Weekend DNA’ met Domien en Annemieke samen is zaterdag 28 februari 2009 tussen 20:00 en 23:00 uur te horen op 3FM.

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daamee op Radioactive!
 

Lees ook:Lange nachten voor Domien Verschuuren
Lees ook:Domien en Annemiek doen 3FM-ochtend in het weekend
Lees ook:Domien Is Wakker, elke nacht op 3FM
Lees ook:BNN Today vandaag in het teken van Uruzgan
Lees ook:Domien Verschuuren zet sportclubs in het zonnetje

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Laatste ‘Weekend DNA’ met Domien Verschuuren

  1. Pingback: Nieuwe zaterdagavondprogrammering op 3FM | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>