Luisteraars strijden om nachtje slapen in Glazen Huis

Wie mag tijdens 3FM Serious Request een nachtje in het Glazen Huis in Breda blijven slapen? Ja natuurlijk Coen, Giel en Paul die zes dagen in het huis opgesloten zitten, maar dit jaar mag er ook één luisteraar een overnachting maken in het Glazen Huis. De afgelopen weken konden luisteraars een eigen initiatief insturen waarmee ze kans maken op het bijzondere logeerpartijtje. Er is in grote getale gestemd op de tien leukste, mafste, bizarste en ludiekste eigen initiatieven. De stembus is inmiddels gesloten en de drie kanshebbers zijn bekend.

Zij gaan nu hard aan de slag om zoveel mogelijk geld binnen te halen. Coen, Paul en Giel gaan ze daarbij helpen. Degene met de hoogste opbrengst, mag in het Glazen Huis logeren. De drie 3FM-dj’s steunen de kanshebbers in hun poging het meeste geld op te halen. Paul maakt zich hard voor Joep Heinen. Hij wil door zoveel mogelijk geld in te zamelen het Serious Request logo laten tatoeëren op zijn lichaam.

Mélisande Kemp krijgt steun van Giel. Nadat Mélisande zelf door vriendinnen in een datingshow was geplaatst, besloot zij haar vriendinnen in een speeddate voor 3FM Serious Request aan te bieden. Haar vriendinnen zijn hiermee akkoord overigens. En wie mag er reageren? Nou, leuke jongens in ongeveer dezelfde leeftijd.

Coen is aan Merel van Engelenburg gekoppeld. Samen met een aantal meiden van het Cingel College in Breda bedacht zij het plan om een benefietfeest te organiseren in Showtime in Breda op 18 december. De opbrengst van de entree en de garderobe gaat naar 3FM Serious Request.

Op 19 december 2008, de dag dat de dj’s het huis betreden, komen Joep, Mélisande en Merel naar Breda, waar zij hun opbrengst bekend maken. De winnaar mag gelijk blijven om de eerste nacht in het huis door te brengen.

Zie ook:
- Veiling voor 3FM Serious Request geopend
- Even voorstellen: 10 initiatieven voor slaapplek Glazen Huis
- Ghetto Radio doet Serious Request vanuit Kenia

Lees ook:Even voorstellen: 10 initiatieven voor slaapplek Glazen Huis
Lees ook:3FM Serious Request 2008 vrijdag van start
Lees ook:Eindstand 3FM Serious Request 2008: € 5.637.937,-
Lees ook:Wie moet er het Glazen Huis in?
Lees ook:Gerard Ekdom, Giel Beelen en Coen Swijnenberg in Glazen Huis 2010

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Luisteraars strijden om nachtje slapen in Glazen Huis

  1. Pingback: Gerard gaat 50.000 handjes schudden | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>