Nieuwe namen line-up Top 2000 In Concert: Marco Borsato, Guus Meeuwis en Paskal Jakobsen

Een maand geleden las je hier al dat Alain Clark, Waylon, Miss Montreal, Lucie Silvas, Xander de Buisonjé en Lee Towers zullen optreden tijdens Top 2000 In Concert. En daar zijn nu de laatste artiesten aan toegevoegd: Marco Borsato en Paskal Jakobsen. De avond zal worden gepresenteerd door Guus Meeuwis, maar die zal vast ook wel een moppie zingen, toch?

Covers

Alle artiesten spelen een eigen hit, maar ook een favoriet uit de Top 2000. Ik ben benieuwd welke liedjes ze kiezen en hoe de covers gaan klinken.

Ron Stoeltie, manager muziek bij Radio 2: “Top 2000 In Concert heeft een fantastische line-up. Ik vind het bijzonder dat al deze artiesten op een podium staan voor het Top 2000 muziekfeest en dat is een mooi cadeau voor kijkers, luisteraars en bezoekers van het evenement”.

Uitzending

Top 2000 In Concert is – zoals altijd – te horen en te zien op oudejaarsavond vanaf 23.30 uur bij de NTR op Nederland 3 en even voor middernacht op Radio 2. De opnames voor het programma zijn woensdag 8 december in de Locomotion in Zoetermeer. Het concert is inmiddels uitverkocht.

Top 2000

De Top 2000 wordt uitgezonden van Eerste Kerstdag tot en met oudejaarsavond op Radio 2. De NTR maakt op Nederland 3 elf tv-programma’s rondom de Top 2000, zoals Top 2000 Quiz en Top 2000 a gogo. Op Oudejaarsavond staat Nederland 3 in het teken van de Top 2000 en wordt de beste Top 2000-cover bekend gemaakt. De website www.radio2.nl is in de periode vooraf en tijdens de Top 2000 de backbone van het radio-evenement.

Lees ook:Top 2000 In Concert: Alain Clark, Waylon, Miss Montreal en Lucie Silvas
Lees ook:De Vrienden van Amstel LIVE! op Radio 2
Lees ook:Top 2000 In Concert met Acda en de Munnik en Guus Meeuwis
Lees ook:Top 2000 sluit af met de Top 2000 In Concert
Lees ook:Vrienden van Amstel Live! op Radio 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>